Bestel informatie Goedbruikbaar

Verzendkosten betalen we samen. We berekenen slechts € 2,50 verzendkosten voor het verzenden van onze bestellingen in Nederland. Wij verzenden je bestelling met DHL of PostNL. Je bestelling vindt plaats in een volledig beveiligde omgeving. Als je bestelling is afgerond, zenden we een orderbevestiging naar het ingevulde e-mail adres. Deze mail bevat je bestelgegevens.

Betaal informatie Goedbruikbaar

Betalen houden we zo goedkoop mogelijk, geen iDEAL of creditcards. Je betaalt met een normale bankoverschrijving. Onze betaalgegevens vind je op de orderbevestiging. Indien je je bestelling ophaalt, kun je natuurlijk ook contant betalen.

Verzend info Goedbruikbaar

Zodra wij het verschuldigde bedrag hebben ontvangen, verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk. Indien we je bestelling niet direct kunnen leveren, nemen we onmiddellijk contact met je op. Houd er rekening mee, dat de artikelen niet op ware grootte zijn afgebeeld en dat kleuren op het beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.

Overige info Goedbruikbaar

Het is (nog) niet mogelijk om artikelen in onze winkel te koop aan te bieden. Na onze goedkeuring kan voorlopig beperkt van deze dienst gebruik gemaakt worden.
De prijs is een vaste prijs. Er kan niet worden geboden op een artikel.

Terug naar tekoop.

Museum Belvédère Oranjewoud - foto goed bruikbaar
Museum Belvédère Heerenveen - foto goed bruikbaar